A Sun felvásárolja a Neogentet

|

A két vállalat megállapodásának értelmében a Sun megvásárolja a jogosultságkezelési szolgálatások automatizálásával foglalkozó Neogentet.

A Sun jogosultságkezelési megoldásai és a Neogent rendszerbeállítási automatizációs eszköztára segítségével a Sun vállalati ügyfelei nagyságrendekkel felgyorsíthatják a jogosultságkezelési megoldások bevezetését, ugyanakkor jelentősen csökkenthetik költségeiket. A Sun a jogosultságkezelés nemzetközileg elismert vezető cége, és világszerte több milliárd felhasználó jogosultságkezelését látják el a Sun jogosultságkezelő termékei. A közelmúltban a Gartner piackutató cég a felhasználói jogosultságkezelési megoldások piacának 2006/1. félévre vonatkozó jelentésében a Sun-t a piacvezetői pozícióba sorolta. A legutóbbi, 2006 augusztusában közzé tett Gartner elemzés szerint a User Provisioning szoftver eladásából származó bevétel alapján a Sun a 23,7 százalékos piaci részesedésével piacvezető, és egyben a terület legdinamikusabban fejlődő cége (43,2 százalékos növekedés 2005-ben az előző évhez képest). A Neogent megvásárlásával a Sun a jogosultságkezelői platform egészére kiterjesztheti vezető pozícióját, és ügyfeleinek olyan fix áras, \"dobozos\" jogosultságkezelő termékeket kínálhat, amelyek tipizálhatók, kiszámíthatóan működnek és jelentősen csökkentik a rendszerbeállítás időigényét. Ezen felül, a jövőben a Sun partnerei is kihasználhatják a Neogent rendszerbevezetési technológiáiból és szolgáltatási szakértelméből eredő előnyöket.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.