Elindult a MagiCloud, a MagiCom Kft. új felhő alapú szolgáltatás csomagja!

|

A MagiCom Kft. elindította a MagiCloud, felhő alapú virtuális szolgáltatásait. Symantec Skeptic technológiájára épülő megoldásait kiegészíti a MagiCom Kft. több mint tíz éves információbiztonsági tanácsadási tapasztalataival. A MagiCloud felhasználói professzionális megoldásokkal fejleszthetik informatikai rendszerüket alacsony, előre tervezhető költségek mellett.

A MagiCloud több felhő alapú szolgáltatásai között megtalálható a web biztonsági – tartalom és URL szűrés – e-mail biztonsági és archiválási, valamint a végpont védelmi megoldások. Az e-mail Antivirus, Spam, kép és melléklet kontroll szolgáltatások 30 napig ingyenesen, teljes funkcionalitással tesztelhetők. MagiCloud rendelkezésre állási rendszerét a Symantec szigorú SLA (Service Level Agreement) alakította ki. Vállalja, hogy az esetleges nem teljesítéskor a szolgáltatási díj előre meghatározott részét visszatéríti. *** Bővebb információ: www.magicloud.hu Bánhegyi Balázs, tanácsadó, +36 20 983 5141

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.