Forrester elismerés a Sun-nak

|

A Sun Microsystems első ízben nyerte el egy független piackutató cég „vezető” minősítését a szolgáltatásorientált architektúra és az üzleti integrációs technológia területén.

A Sun Microsytems részt vett a legutóbbi Forrester WAVE felmérésben, amelynek eredményeképpen a Forrester a céget, a WAVE integráció-központú üzletifolyamat-kezelő termékcsomagok kategóriájában (IC-BPMS) vezető/kiváló teljesítményt nyújtó minősítéssel illette, a 2006-os év utolsó negyedévének eredményei alapján. Az átfogó felmérés következtetései is azt mutatják, hogy a Sun sikeresen integrálta, a 2005-ben megvásárolt, SeeBeyond technológiáját a cég Sun Java Composite Application Platform Suite (Java CAPS) termékegyüttesébe. A Forrester mintegy 85 szempontból vizsgálta meg a Sun Microsystems jelenlegi IC-BPMS kínálatát és stratégiáját, és az alábbiakat állapította meg: - A Sun Java CAPS funkciói tökéletesen megfelelnek a szervezetek szolgáltatásorientált architektúrájának (SOA) és üzleti folyamatkezelésének (BPM) kialakításához; - A termék összességében kiváló folyamatmodellező képességekről tett tanúbizonyságot, továbbá szilárd, önálló vállalati szolgáltatásbusz (ESB) terméket, valamint beágyazott nyilvántartást és tárhelyet is kínál; A termék különösen alkalmas olyan vállalatok számára, amelyek: - Összetett informatikai környezetükhöz keresnek kombinált integrációt, üzletifolyamat-kezelést és szolgáltatásorientált architektúrát. A Sun Java CAPS technológiát világszerte már sikeresen vezették be összetett környezetekben. A technológia támogatja a távoli, elosztott helyszínek központi adminisztrálását. A Sun egyike volt a felmérésben részt vevő azon kevés szoftvergyártónak, amelyek kötegelt adatintegrációs képességeket is kínálnak termékeihez. - Nyílt forrású alapokon megvalósítható, átfogó megoldásokat igényelnek. A teljes Sun Java CAPS megoldás hagyományos, licencre alapuló szerződéses konstrukcióban és nyílt forrású technológiaként egyaránt elérhető.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.