Humánügyviteli szoftver, és ami mögötte van

|

A humánügyviteli szoftverekkel szemben támasztott követelmények technológiai oldalról is komoly feladatokat rónak a fejlesztők számára. A gyors adatbázisok, webes adatlekérdezések mellett az állandó rendelkezésre állás és a pontos, kifinomult jogosultságkezelés is kiemelten fontos a bizalmas HR adatok kezelése során. A VT-SOFT éppen ezért folyamatos fejlesztésekkel és K+F tevékenységgel támogatja a VT-Constellationt, saját fejlesztésű integrált HR rendszer és bérszámfejtő programját.

„Egy IT vállalatnak folyamatosan meg kell felelnie az ügyfelei igényeinek és követnie kell a piaci trendeket. Ennek érdekében a tavalyi 700 millió forintos befektetés után, idén további 300 millió forintot szánunk K+F tevékenységre. Szoftvereinket kiemelkedő csapat felügyeli és fejleszti tökéletesre, adott ügyfelünk különleges igényeinek megfelelően” – nyilatkozta Juliusz Żukowski, a VT-SOFT Kft. ügyvezető igazgatója. IT háttér: az Oracle és a Microsoft nyerő párosa A VT-Constellation adatbázis platformját az Oracle rendszere adja, amelyre a gyors alkalmazásfejlesztést, platformfüggetlenséget és hálózati átláthatóságot támogató Microsoft által készített .NET keretrendszer került (.NET Framework 3.5). A két nagyvállalat folyamatos fejlesztései és szoros együttműködésük a.NET technológia terén garantálja, hogy a legújabb fejlesztések minden tekintetben kompatibilisek legyenek egymással, illetve visszamenőleges kompatibilitásuk is biztosított legyen. „Az Oracle megbízható adatbáziskezelő rendszer, amely a kisebb alaprendszerektől a legnagyobb elosztott erőforrásokat kívánó megoldásokig minden igényt kielégít, így megoldást nyújt a VT-SOFT rendszereinek, legyen szó bármekkora ügyfélről. Erre a biztos alapra épül a Microsoft gyors és rugalmas keretrendszere, amelyet Gold Certified Microsoft partnerként alaposan ismernek szakembereink. A HR szoftvereket a szokásosnál is gyorsabban, agilisabban kell tudnunk fejleszteni, mivel a törvényi változások sokszor rendkívül gyorsan lépnek életbe, és ezeket minden esetben követnünk kell” – mondta Juliusz Żukowski. Biztonság és felhasználói felület Minden HR folyamat bizalmas adatokat kezel, így kiemelten fontos a szoftveren belüli és kívüli adatvédelem. Ez biztosítja, hogy csak megfelelő jogosultsággal rendelkező munkatársak férjenek az adatokhoz. A VT-Constellationben ezt az Oracle jogosultságkezelésére épülő, illetve .NET oldalról saját fejlesztésű, komponens alapú jogosultságkezeléssel oldják meg. A profil alapú megoldás előnye a paraméterezhetőség, akár a felhasználó által is. Az előre definiált profilok mellett a felhasználók saját igényeik alapján is pontosíthatják a rendszert, hiszen az írási/olvasási jogosultságok adatlaponként is beállíthatóak. A VT-Constellation a felhasználók számára már jól ismert, MS Windows jellegű felhasználói felülettel rendelkezik, így kezelése könnyen és gyorsan elsajátítható. Ezen felül szinte minden felület, adatlap egyénileg testre szabható, így az alkalmazás módosításának lehetősége – mint például kontrolok áthelyezése, átméretezése – fejlesztői beavatkozás nélkül megvalósítható.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.