Információvédelem menedzselése - már 53. alkalommal!

|

A MagiCom Kft részvételével immár ötvenharmadik alkalommal rendezik meg az "Információvédelem menedzselése" szakmai fórumot.

A 2012. november 21-i eseményt szervező Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület elsősorban az informatikai biztonság felelőseire számít - IT biztonsági szakemberek, IT biztonsági vezetőkre, szakemberekre, rendszergazdákra -, valamint a téma iránt érdeklődőkre. A rendezvény egyaránt érinti a köz-és versenyszféra szereplőit! Bővebb információ: http://www.hetpecset.hu/szakmaiforum.php A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! Időpont: 2012. november 21. 9.30-13.00 Helyszín: Hunguest Hotel Platánus, 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 44. Online regisztráció: http://www.hetpecset.hu/szakmaiforum.php Várunk minden IT és információbiztonság iránt érdeklődőt!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.