Irodamenedzsment könyv várható!

|

A több mint 10 éves egyetemi bürotika oktatás tapasztalatai alapján Gasparetz András tavaly vállalkozott rá, hogy egy irodamenedzsmenttel foglalkozó könyvet szerkesszen. A szerkesztőtárssal, Dr. Suha Györggyel azt a célt tűzték ki, hogy olyan az oktatásban használható segédkönyvet állítsanak össze, amely ugyan nem tűzi ki, hogy az irodamenedzsment teljes ismeretanyagának évtizedek óta hiányzó összefoglalását, azonban témaválasztása révén gyakorló szakembereknek is aktuális ismeretanyagot ad át.

Az elképzelés neves szerzők közreműködésével várhatóan még ebben a félévben megvalósul. A megjelenésig egy kis ízelítő a tartalomjegyzék mai állásáról. A több mint 10 éves egyetemi Bürotika oktatás tapasztalatai alapján Gasparetz András tavaly vállalkozott rá, hogy egy irodamenedzsmenttel foglalkozó könyvet szerkesszen. A szerkesztőtárssal, Dr. Suha Györggyel azt a célt tűzték ki, hogy olyan az oktatásban használható segédkönyvet állítsanak össze, amely ugyan nem tűzi ki, hogy az irodamenedzsment teljes ismeretanyagának évtizedek óta hiányzó összefoglalását, azonban témaválasztása révén gyakorló szakembereknek is aktuális ismeretanyagot ad át. Az elképzelés neves szerzők közreműködésével 2010 első a félévében megvalósul. A megjelenésig egy kis ízelítő a várható tartalomból a mai helyzet alapján. Irodamenedzsment (Bürotika oktatási segédlet) Szerkesztő: Gasparetz András, címzetes egyetemi docens Társszerkesztő: Dr. Suha György főiskolai tanár, aki szabadfogású átkötést ír a hallgatók és az olvasó számára Tartalomjegyzék: Pillanatfelvétel az irodák fejlődéséről /Gasparetz András, c. egyetemi docens/ Iroda a képernyőn: átalakulás az iratkezelés, dokumentum menedzsment területén /Dr. Haraszti Miklós, Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület, Dokumentum-technológiai Szakosztályának elnöke, DMSLabor ügyvezetője / Az emberi erőforrás menedzsment (EEM) az irodákban /Dr. Dobai Péter (PTE-KTK egyetemi tanár) - Dr. Jarjabka Ákos (PTE-KTK, egyetemi docens) - Dr. Poór József (SZIE-GTK, egyetemi tanár)/ "Irodai kommunikáció" témakör Hatalmi kommunikáció /Tóth Róbert, MOL NyRt/ Irodai prezentációk és szimbológia /T. Várkonyi Attila, főiskolai docens/ Kulturális intelligencia és üzleti kommunikáció /Dr. Balogh Ágnes egyetemi adjunktus/ "Irodamenedzsment a gyakorlatban" témakör A korszerű iroda kialakításának szempontjai /Malinák Judit, Eon Design/ Facility management az irodában /Berta Zsolt, BME MTI Létesítménygazdálkodási képzésének vendégelőadója/ Az e-közigazgatás és a hagyományos iroda /Simon Géza/

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.