Hirdetés
. Hirdetés

Hibrid munkavégzéshez mutatott be eszközöket a HP

|

Furcsa időszak elé nézünk, iroda és távmunka között kell választanunk, a bizonytalan munkakörnyezet pedig újfajta eszközöket igényel - ez volt a HP újdonságai mögötti vezérelv.

Hirdetés

A koronavírus-járvány világszerte átalakította a munkarendet és a hibrid munkakörnyezet vált általánossá. Felmérések szerint az üzleti szakemberek közel fele dolgozik távolról, és az otthoni produktivitás fontossága megkérdőjelezhetetlen: a felhasználóknak gyorsabb számítógépekre és gyorsabb internetelérésre van szükségük. Az informatikai szervezetek 60 százaléka keresi a módját, hogy a rugalmasabb munkaszervezés mellett is irodai szintű szolgáltatást tudjon nyújtani a felhasználók számára otthon is. Ugyanakkor, az IT szakemberek több mint 40 százaléka a munkavállalók eszközeibe beépített végpontvédelmi megoldásokat tartja elsődlegesnek a HP közleménye szerint.

Hirdetés

A bejelentésben a vállalat kiemeli, hogy kiemelt módon támogatják a napjainkban zajló üzleti átalakulást. Olyan új laptopokat terveztek, amelyek nagyobb mobilitást biztosítanak, valamint asztali számítógépeket, amelyek kisebb munkaterület mellett is kiemelkedő teljesítményt biztosítanak. Emellett új monitorokkal és szolgáltatásokkal is jelentkeznek. Mindez a cég éves partnertalálkozója, a HP Reinvent apropóján hangzott el, és természetesen a felvezetést követték a kézzel fogható újdonságok is.

A HP ProBook 600 G8 és ProBook 400 G8 laptopokat olyan növekvő vállalkozások számára tervezték, ahol a munkanapok az íróasztal, a tárgyalóterem és az otthoni iroda között telnek. Az eszközök akár 11. generációs Intel Core processzorokkal is rendelhetők.

A nagyobb munkaterhelés miatt erősebb hardveres teljesítményt igénylő felhasználók számára lehetnek ideálisak a HP új Elite és Pro asztali gépei: A HP EliteDesk 805 G6 Sorozatú PC-k sokoldalúű kialakítása és bővíthetősége is azt segíti, hogy akár irodában is használhassuk őket, de szükség esetén könnyen áttelepíthetőek legyenek home office környezetbe. A HP Run Quiet Design minimalizálja a zajhatást, és a gépek VR támogatást is kaptak. A sorozat két modellje más és más előnyökkel rendelkezik. A HP EliteDesk 805 G6 Desktop Mini PC kompakt, nagyteljesítményű számítógép, amely a Mini-in-One kijelzővel együtt használva könnyedén elfér egy nyitott irodában. A HP EliteDesk 805 G6 Small Form Factor modell pedig a HP első AMD-alapú, dual M.2 meghajtóval rendelkező, kisméretű üzleti számítógépei közé tartozik.

A HP ProDesk 405 G6 Sorozat gépeit a növekvő vállalkozások számára tervezték. A legújabb AMD Ryzen PRO Series Desktop processzornak köszönhetően kiemelkedő teljesítményt és sokoldalúságot kínálnak a csendesebb és energiatakarékos kialakítás mellett.

A HP E24d és E27d konferencia-monitorok felugró webkamerát kaptak, amely a videókonferencia-alkalmazások használatakor lehet hasznos, de beépített mikrofonnal és hangszórókkal is rendelkeznek, tehát külső kiegészítők nélkül alkalmasak videótelefonálásra.

A távmunka egy olyan faktor, ami miatt talán még több ügyfél gondolkodik kényelmesebb életciklus-menedzsmentben, ezért a vállalat frissítette a HP Device as a Service (DaaS) programját is. Az ügyfelek így világszerte egységes megoldást használhatnak, függetlenül attól, hogy egy adott országban vagy globálisan működnek, ezen felül egyedi igényeiknek megfelelően testre szabhatják a DaaS program elemeit és további, opcionális HP- vagy Partnerszolgáltatásokkal bővíthetik. A partnerek a továbbfejlesztett HP DaaS program alapjaira építve egyedi, testreszabott megoldásokat kínálhatnak ügyfeleik számára, a HP Integrated Financial Solutions pedig rugalmas fizetési megoldásokat kínál az ügyfélszerzés és jövőbeli együttműködések megkönnyítése. A HP TechPulse, a DaaS szolgálatatások alapját jelentő analitikus platform folyamatosan fejlődik és MI alapú segítséget nyújt az ügyfeleknek vállalkozásuk működtetésében.

Az új hardverek október és november folyamán érkeznek Magyarországra, a DaaS frissítések pedig már elérhetőek a hazai ügyfelek számára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.