Hirdetés
. Hirdetés

Idén is bárki jelölhet hazai menedzsert a Gyurós Tibor-díjra

|

Idén az IVSZ huszonötödik alkalommal adja át a társaság egykori elnökéről elnevezett díjat, amellyel minden évben azokat a hazai, vezető beosztású menedzserek munkáját ismeri el, akik az elmúlt 12 hónapban a legtöbbet tettek Magyarország digitális érettségének fejlesztéséért.

Hirdetés

Az év menedzserének járó Gyurós Tibor-díjat idén szeptember 19-én, az idén harmincadik évfordulóját ünneplő IVSZ MENTA konferencián, a digitális gazdaság meghatározó szereplői, döntéshozói körében fogják átadni. Az IVSZ honlapján keresztül 2023. július 30-ig bárki jelölhet olyan vezető beosztású menedzsereket, akiknek éves munkája az elmúlt évben a legjobban támogatta a hazai digitalizáció kibontakozását. A beérkező jelöléseket az IVSZ által felkért szakmai zsűri értékeli ki és választja ki az idei győztest.

"Az IVSZ immár a Digitális Vállalkozások Szövetségeként, a teljes digitális gazdaságot képviselve keresi azokat a menedzsereket, akik akár az IKT-szektorban, akár egy másik ágazatban vezető beosztásban kiemelten hozzájárultak vállalatuk sikerességéhez, és tevékenységükkel jelentős mértékben előmozdították a teljes hazai digitalizáció fejlődését. A zsűrizés során az elért szakmai eredmények mellett a pályázók digitalizációval kapcsolatos misszióit, illetve az irányításuk alatt létrejött digitális megoldások jövőállóságát is vizsgálni fogjuk" - mondta el dr. Vinnai Balázs, az IVSZ elnöke a zsűrizés főbb szempontjairól.

Hirdetés

Az elmúlt években egyebek mellett Csorba Gyula (Dorsum Zrt.), Birmacher Barnabás (Bitrise), Csillag Péter (Starschema) munkáját ismerték el a Gyurós Tibor-díjjal, 2022-ben Kádár Tamás, a SEON online csalásmegelőző rendszert működtető cég vezérigazgatóját és társalapítóját választották meg az év menedzserének.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.