Hirdetés
. Hirdetés

Kérdőív a hazai vállalatok digitális átalakulásáról

|

Kérjük olvasóinkat, a lent található linkre kattintva töltsék ki a Budapesti Corvinus Egyetem Informatikai Intézetének a VISZ-szel és az ITSMf Magyarországgal közösen készülő felmérését, amely a hazai szervezetek informatikai gyakorlatát vizsgálja.

Hirdetés

Tisztelt Kollégák,

A Budapesti Corvinus Egyetem Informatikai Intézete, együttműködésben a Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetségével (VISZ), és az ITSMf Magyarországgal, 2009 óta minden évben vizsgálja a magyarországi szervezetek informatikai gyakorlatát.
Köszönjük a korábbi években nyújtott segítségét, és kérjük, válaszaival segítse munkánkat idén is!
Idei, részletesen vizsgált témáink elkerülhetetlenül kapcsolódnak a Covid és a gazdasági visszaesés okozta informatikai területi kihívásokhoz. Kérdőívünk nemzetközileg is összehasonlítható kérdéseken keresztül vizsgálja a jelenségeket.

A kérdőív ANONIM! A kérdőív kitöltése kb 10-15 percig tart. A válaszok kiértékelése még idén megtörténik, az azok alapján készült tanulmányt a Computerworld évzáró lapszámában tervezzük közreadni.
A kérdőív itt tölthető ki.

Segítségét köszönjük!

Budapesti Corvinus Egyetem
Informatikai Intézet

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.