Hirdetés
. Hirdetés

​Milyen megoldást kínál a jövő adatközpontja?

|

Elég egyetlen óra, és megvan a válasz!

Hirdetés

Egyre többször halljuk az előnyös szóval egy mondatban a következő generációs hibrid adatközpontokat, de tulajdonképpen milyen megoldásokat kínálnak?

  • Lehetővé válik, hogy minden helyi erőforrást az Azure-ba helyezzen át, és azokat normál felhőerőforrásként is láthassa és kezelhesse?
  • Lehetővé teszi Windows vagy Linux szerverplatformok telepítését különböző formákban, fizikai szervereken vagy virtuális gépeken?
  • Netán az alkalmazások telepíthetők szerverekre vagy a Kubernetes által kezelt konténerekbe?
  • Megoldja a konténerek rugalmas kezelését és futtatását különböző felhőkörnyezetekben és helyszíneken?
  • A titkosítás számos részletére kiterjed és többféle biztonsági megoldást is lehetővé tesz?

Ne úgy gondoljon egy hibrid rendszerre, mint a helyben lévő erőforrások vagy egy privát felhő és egy nyilvános felhő kombinációjára! Az új megoldások tovább mennek - lehetővé teszik egy MultiCloud vagy Hybrid MultiCloud környezet létrehozását.

Itt az ideje tehát modernizálni az adatközpontot! Most szakértőktől nyerhet betekintés abba, hogyan kell kinéznie a jövő adatközpontjának, és egy kis ízelítőt is kaphat a legújabb projektekből.

Mindössze egy óra alatt, regisztráljon most: https://webinar.computerworld.hu/

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.