Fejleszti termelési technológiáját a nyíregyházi DSC2000

|

A projekt keretében napelemes rendszert is kiépítenek, illetve nyelvi képzéseket indítanak a dolgozóknak.

Több mint 448 millió forintból fejleszti termelési technológiáját az acélszerkezetek-, valamint emelő és anyagmozgató gépek gyártásával foglalkozó DSC2000 Kft.

Az október végén befejeződő beruházás során egy új, 500 négyzetméter alapterületű festőüzem épül meg a társaság nyíregyházi telephelyén, amelynek eszközparkja több híd- és bakdaruval, targoncával bővül.

A projekt keretében napelemes rendszert is kiépítenek, illetve nyelvi képzéseket indítanak a dolgozóknak.

A fejlesztéshez a Széchenyi Terv Plusz programon belül 314,2 millió forint európai uniós, feltételesen vissza nem térítendő támogatást nyert el a vállalat, amely a beruházásnak köszönhetően 71 munkahelyet tud megőrizni és további 10 új munkahelyet teremt - írták a közleményükben.

A nyilvános cégadatok szerint a DSC2000 Kft. 2022-ben 1,96 milliárd, 2021-ben 2,15 milliárd forint nettó árbevételt ért el. Adózott eredménye tavaly 81,8 millió, két évvel ezelőtt 166,6 millió forint volt.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.