Hirdetés
. Hirdetés

A munkavállalók 58 százaléka nem fog naponta az irodában ülni

|

A COVID-19 világjárvány hatalmas munkahelyi zavarokat okozott a különböző méretű szervezetek számára, minden iparágban és földrajzi területen.

Hirdetés

A jövőben a munkavállalóknak csak 24 százaléka fog állandóan egy irodában, egyetlen íróasztalnál dolgozni. 58 százalékuk vagy tisztán távoli vagy hibrid dolgozó lesz. Sokak számára a mai digitális átalakulás prioritásai nagyon másképp néznek ki, mint a járvány előtti prioritások.

A COVID-19 világjárvány hatalmas munkahelyi zavarokat okozott a különböző méretű szervezetek számára, minden iparágban és földrajzi területen. A munkastílusbeli zavarok nagy változásokat hoztak, nemcsak abban, hogy hol dolgoznak az emberek, hanem a vállalkozások működésében és a munkavégzés módjában is. A szervezetek gyorsan felgyorsították a digitális szükségletek teljesítésére irányuló erőfeszítéseket, például a vállalati kommunikáció korszerűsítése, az együttműködés javítása, valamint a korszerűbb, mobilabb és digitálisan képzett munkaerő kezelése és biztosítása terén.

Hirdetés

Bár még mindig folyik a vita arról, hogy a korlátozások enyhítéseként hol fognak dolgozni a munkavállalók, adataink azt mutatják, hogy a legtöbb vállalkozás hosszú távon több munkát tervez a hagyományos irodai környezeten kívül végezni. A beszélgetésnek és a hangsúlynak most már nem a munkavállalók munkavégzési helyére kell helyeződnie; a vállalkozásoknak olyan infrastruktúra létrehozását kell tervezniük, amely támogatja a modernebb munkastílusokat, ahol a munkavállalók bárhol dolgozhatnak, ahol csak szükségük van rá, a biztonság és a termelékenység veszélyeztetése nélkül. Míg a világjárvány kezdeti szakaszában a szervezetek csak "reagáltak a túlélés érdekében", sok szervezet most az "újrakonfigurálás időszakába lép, hogy gyarapodjon".

Végezetül, az emberekre, a folyamatokra és a technológiára való összpontosítás soha nem volt még ilyen fontos. A világjárvány okozta kihívások leküzdése során a szervezeteknek olyan stratégiát kell kialakítaniuk és beruházásokat kell végrehajtaniuk, amelyek az emberekből, folyamatokból és technológiákból származó érték optimalizálására, valamint korábbi üzleti modelljük újbóli feltalálására összpontosítanak. Ez semmiképpen sem új feladat, de a technológiai, folyamat- és emberközpontú változások és lehetőségek mértéke és sebessége miatt, amelyekkel a vállalkozásoknak mostanában szembe kell nézniük, ez most már elengedhetetlenül szükséges.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.