Hirdetés
. Hirdetés

Együttműködési megállapodás született a GFM és a WHC között

|

Magyarország tartós versenyképessége szempontjából meghatározó tényező a munkavállalók magas szintű szakképzettsége, a hazai munkavégzés és életpálya iránti elköteleződése.

Hirdetés

Együttműködési megállapodás jött létre a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) és a HR szolgáltatást nyújtó WHC Cégcsoport között, ami érdemben elősegítheti a foglalkoztatás további növekedését és a munkahelyek védelmét Magyarországon.

A minisztérium közleményében azt írta, a kormány a munkaerő-közvetítés hatékonyságának növelésével is törekszik biztosítani az új beruházások munkaerőigényének kielégítését, ami hozzájárul a gazdasági növekedéshez.

A hosszú távú együttműködés célja a foglalkoztatási helyzet javítása, az aktív korúak foglalkoztatási szintjének emelése, a tartós munkanélküliség megelőzése. A WHC ennek érdekében tevékenyebben kíván részt venni a magyar gazdaság teljesítményének és nemzetközi versenyképességének növelését célzó gazdaságpolitika megvalósításában. A cég HR partnerként folyamatosan tájékoztatja a Gazdaságfejlesztési Minisztériumot a várható munkahelyteremtő beruházásokról, a munkáltatók által jelzett képzési igényekről, bürokráciacsökkentési és digitalizációs lehetőségeket javasol.

Hirdetés

Magyarország tartós versenyképessége szempontjából meghatározó tényező a munkavállalók magas szintű szakképzettsége, a hazai munkavégzés és életpálya iránti elköteleződése. A megkezdődő együttműködés kiemelt vállalása, hogy ezt a szemléletet népszerűsítse a foglalkoztatók körében is. Az elképzelések megvalósítása érdekében a GFM és a WHC együttműködési megállapodást írt alá.

A vállalat Magyarország és Közép-Kelet-Európa egyik legdinamikusabban fejlődő, HR szolgáltatást nyújtó vállalkozása, a vállalatcsoportba tartozó cégek jelenleg 10 közép-kelet-európai országban, 35 irodával működve, 10 ezer munkavállalót foglalkoztatnak, cégcsoport szinten 1000 vállalati ügyfélnek szolgáltatva, ezzel munkaerővel ellátva Magyarország és a régió legnagyobb ipari- és szolgáltató cégeit.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.