Hirdetés
. Hirdetés

A Slack túlnőtt a cégen belüli kommunikáción

|

A Slack Connectnek köszönhetően egy csatornán akár 20 partner is kommunikálhat egymással, ezzel komolyan megkönnyítve a cégek közötti információáramlást.

Hirdetés

A Slack nem titkolt célja, hogy helyettesítse a céges e-mailt, most pedig egy hatalmas lépést tett abba az irányba, hogy ez valóban megvalósuljon. A Slack Connectnek hála már nem csak cégen belüli információátadásra használható a szolgáltatás, mivel ennek a funkciónak köszönhetően mostantól akár 20 szervezet is folytathatja egyidejűleg a kommunikációját egy csatornán. 

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy egy vállalat ezen keresztül képes egyaránt kapcsolatot tartani a partnercégeivel, felhasználóival, klientúrájával vagy akár beszállítóival. A Slack Connectbe a különböző felek szinkronizálhatják naptáraikat, ennek hála sokkal könnyebben szervezhetnek le meetingeket, hiszen ismerik a partnereik időbeosztását. A Slack eddig is rendelkezett Office 365 integrációval, ez pedig az új funkcióra is igaz.

A kiterjedtebb partneri kör nyilvánvalóan felvet bizonyos biztonsági kockázatokat, de a cég mindenkit biztosít afelől, hogy Salck Connect minden biztonsági funkciót megkap, amit az alap program is. Ennek érdekében azért kihangsúlyozzák, hogy csak is megbízható partnerekkel vegyük fel a kapcsolatot, hiszen csak így biztosítható maradéktalanul, hogy elkerüljük a spameket. A Slack szerint szolgáltatásuk azért ideálisabb a céges kommunikációra, mint az e-mail, hiszen itt csak is akkor tudja felvenni velünk a kapcsolatot valaki, ha azt meghívtuk a csatornánkra, tehát elméletileg senkit nem találhatnak meg rosszindulatú levelek a semmiből. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.