Hirdetés
. Hirdetés

21. MENTA konferencia

|

A diszruptív technológiák hatásáról, az innováció és munkaerőpiac kapcsolatáról, valamint a köznevelés, felsőoktatás, szakképzés problematikájáról szól az IVSZ idei konferenciája.

Hirdetés

A technológiai fejlődés átalakítja mindennapi életünket, munkánkat és üzleti folyamatainkat. A klasszikus üzleti modelleket erős kihívás elé állítja az innovációs kultúra terjedése. A telekommunikáció, elektronika és IKT szektor szereplői közül bárki kerülhet a nyertesek vagy a vesztesek oldalára is.

Hirdetés

Az utazási irodák veszte az Airbnb, a fuvarszervezőké az Uber, az autógyártóké a Tesla. Egy új, 24 ezer milliárd dolláros mobil ökoszisztéma van kialakulóban, amely megszerzéséért lassan összemosódó iparágak vezetői versengenek: a Googletól az Alibabáig, a nagy bankoktól a telekom cégekig. Stratégiájuk: egymás üzleti modelljenek diszrupticiója. Ha nem beszélünk róla, a világ akkor is átalakul.

Rendhagyó módon idén a MENTA konferencián kerül sor a Gyúrós Tibor díjak átadására. A Szövetség 3 kategóriában díjazza a kiemelkedő IKT teljesítményeket: az év IKT ötlete/innovációja, 2014 IKT projektje és az év menedzsere az infokommunikációban. Az ünnepélyes díjátadóra a konferencia keretein belül kerül sor.

 

Helyszín: Larus Rendezvényközpont, 1124 Budapest, Csörsz utca 18/b.
Időpont: 2014 Szeptember 17-18.
Regisztráció: www.ivsz.hu/menta2014

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.