Hirdetés
. Hirdetés

Duplamagos mobilprocesszor a Samsungtól

|

A koreai gyártó táblagépekre, netbookokra és okostelefonokra fejlesztette az új chipet, amely akár az 1080p felbontású videók lejátszását és rögzítését is lehetővé teszi.

Hirdetés

A Samsung kedden jelentette be Orion processzorcsaládjának piacra vezetését: a termékvonalba tartozó processzorokat, amelyek a szakértők szerint teljesen átformálhatják a mobilpiaci trendeket, darabonként két 1 gigahertzes ARM Cortex A9 maggal látták el.

Az új Orion chipek piacra vezetése nyomán teljesen új, két kijelzővel felszerelt, és egy külső képernyő - televízió vagy monitor - meghajtására is alkalmas okostelefonokat fejleszthetnek ki a készülékgyártók - olvasható a Samsung közleményében.

A Samsung az Orion-család képmegjelenítési kapacitását is jelentősen növelte: az erősebb grafikus processzoroknak hála, az új chipek ötször olyan jó 3D-s képességekkel rendelkeznek, mint elődeik.

Az új termékek 2010 negyedik negyedévétől lesznek elérhetők a ?fontosabb partnerek számára"; tömeggyártásukat várhatóan 2011 tavaszán kezdik meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.