Hirdetés
. Hirdetés

Így várakozott a tömeg az iPhone 4-ért (videóval)

|

Az iPhone 4-et öt országban lehet kapni tegnaptól. Sokan ünnepelték az alkalmat, azonban akadtak olyanok is, akik bosszúsággal töltötték az időt a kígyózó sorokban.

Hirdetés

Valaki online próbált foglalni magának egyet, de szerverhiba miatt nem sikerült. Amikor úgy döntött, hogy sorba áll, megkezdődött az idegeskedés.


Először csak néhány száz ember állt az előre lefoglalt készülékekhez vezető sorban. Aztán a tömeg akkorára duzzadt, mint egy városrész. A Boston-i Apple boltban azt mondták, hogy mindenki kap telefont, aki előre lefoglalta. Azoknak azonban nem mondták ugyanezt, akik nem foglaltak maguknak, pedig néhányan már régóta ott sátraztak közülük.

A tömeg a New York-i bolt előtt is gyorsan kialakult. Pár elszánt vásárló több mint 14 órája állt a sorban, hogy felfedezze az új iPhone csodáit. Sokakat a Flash hiánya sem zavarja.
Japánban is óriási érdeklődéssel várták az új készüléket. Két sorba rendezték a fanatikus iPhonosok-at, az előrendelők és az előrendelés nélküliek külön álltak. Japánban sokkal fegyelmezettebben várták az új csodakütyüt, mint az Egyesült Államokban.

A szigetországban egyetlen boltban kezdék meg az új iPhone árusítását. Volt olyan elszánt ember, aki már hétfő óta arra várt, hogy ő legyen a világ első iPhone 4 tulajdonosa. Ezt a vágyát azonban meghiúsította az, hogy Franciaországban éjfélkor kezdék az árusítást.

Tegnap az Egyesült Államokban, Nagy Britaniában, Franciaországban, Németországban és Japánban került a boltokba az iPhone4. Szeptemberre 88 országban lehet kapni az új készüléket.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.