Hirdetés
. Hirdetés

Indul a VMForce, a Salesforce.com és a VMware közös gyermeke

|

Keveset tudunk még a közös akcióról, annyi bizonyos, hogy április 27-től valami megváltozik a felhő bizniszben.

Hirdetés

Nagy szabású együttműködésen dolgozik a VMware és a SalesForce. A VMForce weboldalán azt olvashatjuk, hogy a nyitóeseményt április 27-én tartja a két vállalkozás. ?Indul a VMforce, nézd meg itt élőben április 27-én?, áll az oldalon.

Annyi bizonyos, hogy a VMForce.com a két cég közös gyermeke, de a weboldal alig valamit árul el arról, hogy mi van készülőben. Megtudhatjuk a weblapon, hogy a SalesForce vezérigazgatója, Marc Benioff és a Vmware vezetője, Paul Maritz egy izgalmas közös bejelentésre készül a számítási felhők jövőjét illetően, de a részleteket firtatni szándékozó Computerworld megkeresésére eddig egyik fél sem reagált.

A SalesForce fő profilja a CRM, olyan felhő rendszereket kínál, melyekkel kompletten megoldható az ügyfél kapcsolattartás, saját szoftver beszerzése nélkül. A VMware virtualizációs technológiáiról közismert, így kettőjük partnersége egyfajta virtualizáció, mint szolgáltatás jellegű terméket eredményezhet ? de ez csak találgatás.

A VMware nemrégiben lépéseket tett, hogy kiterjessze tevékenységét az alkalmazás fejlesztés területére és megvásárolta a SpringSource céget és betette még a kosárba mellé a Zimbra e-mail és csoportmunka csomagot a Yahoo-tól.

Nem pazarolta idejét a SalesForce sem és a CRM világán túli vizekre igyekezett evezni a Force.com fejlesztő platformmal, az AppExchange piactérrel és a FinancialForce.com könyvelőszoftverével, mely a cég Unit 4 Agresso-val alapított közös vállalkozásának gyümölcse.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.