Hirdetés
. Hirdetés

Innováció, Szakértelem, Technológia - két keréken

|

Kevesebb mint két hét van hátra a Computerworlddel közös szervezésében megvalósuló IVSZ MTB Kupáig.

Hirdetés

A versenyre regisztráltak között megtalálhatjuk a NETvisor Zrt. csapatát akiktől kértünk egy rövid bemutatkozást:

Bakay Árpád: Ágazatvezető, csapatunk rangidős tagja, a cég sporteseményeinek főszervezője. Rutinjára és kreatív ötleteire mindig támaszkodhatunk…

 

Bokor Attila: Szoftvertervező vagyok, rendszeresen bringázok elsősorban országútival, néha egy-egy versenyen is elindulok, különösebb eredmények nélkül. Elég ritkán ülök MTB-ra, de azért előfordul néha. A legjobb dopping, ha a kisfiam kiabálja a pálya szélén, hogy „Hajrá Apa!”.

 

Kocsis Antal: Szoftver mérnök. Erőssége a fotózás. Megfontolt, higgadt természete talán teljesen kizár mindenféle hibalehetőséget.

 

Körtélyesi Károly: Rendszermérnökként napközben nem sok lehetőségem van elszakadni az asztaltól, a paleolit étrend követőjeként fontosnak tartom a rendszeres testmozgást, így gyakran tekerek munkába a város másik oldaláról. A mountizást még nem próbáltam, kíváncsian várom a versenyt.

 

Milyen bringás élet van a cégeteknél?

Sokan – legalább alkalomszerűen – kerékpárral járnak dolgozni, de van, aki kivétel nélkül minden nap, még esőben, fagyos szélben sem hajlandó autóba ülni. Évente többször összegyűlik a csapat egy kellemes hangulatú biciklis kirándulós hétvégére. Páran próbálunk rendszeresen, edzés jelleggel is tekerni, ezen azonban még sokat kell fejleszteni.

 

Hogyan készültök a versenyre? (közös edzések, technikai felkészülés, megengedett doppingmódszerek, stb.)

A versenyre mindenki főleg egyénileg készül, néha szervezünk egy-egy Kelenföld – János-hegy edzést munka után, de kizárólag aszfalton, nehogy túlzott előnyhöz jussunk a többiekkel szemben. A csapat fő problémája, hogy a négyből hármunknak igazából nincs is rendes MTB-ja, szinte kizárólag országútit használunk. Sajnos nagyon fognak hiányozni a MTB-os tapasztalatok.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.