Hirdetés
. Hirdetés

IVSZ MTB Kupa - nevezési határidő kitolva

|

Gyülekeznek a csapatok az IT Kerekezésre.

Hirdetés

Az IVSZ MTB Kupára a szervezők május 30-ig tolták ki a nevezési határidőt. A rendezvény célja egy olyan esemény életre hívása, ahol az IVSZ tagok csapatai egymással és magukkal is versenyezve egy élménydús napot tölthetnek el együtt a Budai hegység legszebb részein kerekezve.

Hirdetés

A versenynek az egyik legrangosabb hazai mountainbike verseny, a Crosskovácsi ad otthont, és annak rövid távjában kerül lebonyolításra. A versenyen az IVSZ futamon indulók részére külön sátrat biztosítanak, ahol elhelyezhetik ruháikat, valamint a rajtszámot is itt tudják majd átvenni.

A futam végeztével mindenkit szeretettel várnak egy üdítőre és egy könnyű ebédre.

A versenyre eddig az Areus Zrt., az evopro Kft., az Intel Corporation Hungary Kft., a Jura Trade Kft., a Magyar Telekom, a NETvisor Zrt., a T-Systems Magyarország Zrt., a Xapt Hungary Kft. regisztráltak, három másik csapat (ITSH, a Humansoft, valamint a Computerworld) pedig már jelezte nevezési szándékát.

Nevezés:
A nevezés két lépcsőben történik, a www.crosskovacsi.hu/ivsz oldalon.

1. Regisztráció
Először regisztrálnia kell a vállalatát és saját magát is. Amennyiben egy vállalatnál a regisztráltak száma elérni a 4 főt, akkor csapatokat kell alkotni.
A regisztrációt május 15-ig tudják fogadni. A csapatok kialakítására, módosítására május 30-ig van lehetőség.

2. Nevezés
Bizonyos vállalatok már jelezték, hogy fizetik munkatársaiknak a nevezési díjat. Ha az Ön munkahelye is átvállalja a nevezési díjak megfizetését, akkor azt jeleznie kell a regisztrációs felületen, valamint meg kell adnia a számlázással kapcsolatos ügyintéző nevét és elérhetőségét.

Ebben az esetben a nevezési díjat közvetlenül a munkahelyének számlázzák ki. A nevezés akkor válik érvényessé, ha a nevezési díjak legkésőbb május 30-ig megérkeznek. Minden regisztráltat emailben tájékoztatnak június 1-én, hogy a cége rendezte-e a nevezési díjat.
Amennyiben a munkáltatója nem vállalja a nevezési díj megfizetését, akkor azt önnek kell megtennie szintén május 30-ig.

A nevezési díj megfizetése után nincs lehetőség visszalépésre.

Díjazás:
Az IVSZ maraton kupa két csapatversenyben kerül lebonyolításra: Férfi és vegyes csapatok között. Mindkét kategória első három helyezettje részesül díjazásban, és minden résztvevő értékes emlékekkel távozhat.

Támogatók:

IT Services Kft.

Médiatámogató:
Project029 Kft. - ComputerworldPC WorldGameStar

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.