Hirdetés
. Hirdetés

Levakarhatatlan reklámcsík a Windows 10-ben

|

A Microsoft saját hirdetése a rendszer beépített levelező appjában jelenik meg.

Hirdetés

Hirdetés

Az nem újdonság, hogy a Microsoft bannereket jelenít meg a Windows 10 hivatalos Posta appjában, de a cég most a korábbiaknál agresszívebb megközelítést választott

A hirdetés az ablak baloldalán jelenik meg, és ingyenes Outlook appot kínál a felhasználó mobiljára. Fura módon akkor is feltűnik, ha az Outlook mobilapp már telepítve van az eszközön, amin ugyanezt az email fiókot állítottuk be.

Ha valaki kattint a felkínált linken, egy olyan oldalra jut, ahol a mobilos Outlook letöltéséhez kap instrukciókat. Ugyanakkor azt is kiderül, hogy a hirdetés eltávolíthatatlan, viszont a Microsoft minden visszajelzést hálásan fogad.

A Microsoft arról ír, hogy a reklámok attól függetlenül megjelennek az appban, hogy milyen email címmel használjuk, és nem tudjuk eltávolítani őket, de ha javaslataink volnának velük kapcsolatban, a Feedback Hub appal a https://msft.it/6012TVPXG oldalon megtehetjük őket.

Nehéz elképzelni, hogy bárki is hirdetésekre vágyna a levelező appjában, úgyhogy kíváncsian várjuk, a visszajelzések nyomán megmarad-e a reklám.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.