Hirdetés
. Hirdetés

Minden megosztásból reklám válhat a Facebookon

|

Ha igazak a netre kikerült diasorok, akkor a jövőheti konferenciáján új prémium hirdetéseket jelenthet be a Facebook.

Hirdetés

A GigaOm által publikált dokumentumban a Facebook negyven százalékkal nagyobb találati arányt, nyolcvan százalékos hatékonyság-növekedést, tizenhat százalékkal több rajongót és szignifikáns vásárlókedv-erősödést ígér a márkák képviselőinek a prémium hirdetéseken keresztül.

 



Így például a márkák nem csak a követőik, hanem bármely felhasználó számára bejegyzéseket jeleníthetnek meg, természetesen a felhasználóik adatai alapján szűrve azokat. Például autómárkák így elérhetik azokat, akik sok gépjárművekkel kapcsolatos bejegyzést tesznek közzé. Ezen felül ha olyan felhasználó olvassa a hirdetéseket, akinek vannak barátai a megrendelő rajongói között, a Facebook automatikusan, extra költségek felszámítása nélkül közösségi tartalmakkal egészíti ki majd a hirdetést. Persze csak akkor, ha a pletykák beigazolódnak.

A témáról bővebben a Computerworld oldalán olvashat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.