Hirdetés
. Hirdetés

Nagy dobásra készül a Facebook

|

A fejlesztés lehetővé teszi majd, hogy a csak a WhatsAppot használó felhasználók kapcsolatba lépjenek olyan emberekkel, akik csak a Facebookot vagy az Instagramot használják.

Hirdetés

Hirdetés

A New York Times értesülései szerint a Facebook a WhatsApp, az Instagram és a Facebook Messenger összekapcsolását tervezi, hogy lehetővé tegye az üzenetek átvitelét a három platform között. A kezdeményezés a hírek szerint Mark Zuckerberg személyes projektje, így nagy valószínűséggel számíthatunk a megvalósítására.

Jelenleg a három közösségi szolgáltatás nem teszi lehetővé az üzenetek átküldését az egyikből a másikba, mivel a platformok nem ugyanarra az alapra épülnek, így nagy mennyiségű kódot kell majd átírniuk a fejlesztőknek. Az átalakítással várhatóan 2019 végére készülnek el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.