Hirdetés
. Hirdetés

Nagy dolgok készülnek a Windows 10 PC-k piacán

|

Pár hónap, és jönnek a Snapdragon 845 alapú ARM rendszerek. Mobilokban már korábban bemutatkozik az új lapka.

Hirdetés

Hirdetés

Bár a Qualcomm már jó ideje bejelentette a Snapdragon 845 lapkát, a Windows 10-et futtató, Sandragon 845 alapú ARM eszközök, amelyeket "Always Connected", azaz mindig csatlakoztatott PC-knek is neveznek, még váratnak magukra. De már nem sokáig: a Qualcomm egyik vezetője szerint 2018 második felében végre megjelennek az első fecskék.

Okostelefonokban már korábban bemutatkozik a Snapdragon 845, és alighanem megint az a Samsung lesz az úttörő a Galaxy S9-sel, amely a Galaxy S8-al a Snapdragons 835 alkalmazásában is élen járt. A Galaxy S9-et márciusban mutatják be, és áprilistól kezdik forgalmazni.

Az ASUS is új "Always Connected" eszközzel készül.

Minthogy azonban különbözik a lapkakészlet mobilos és PC-s változata, a Snapdragon 845 alapu Windows 10 rendszerek megjelenése a második félévre csúszik.

Ekkor debütál az ASUS NovaGo and the HP Envy X2, és mivel a Microsoft is szeret tavasszal új Surface-termékekkel villantani, könnyen lehet, hogy ő is piacra dob egy prémiumkategóriás eszközt a műfajban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.