Hirdetés
. Hirdetés

Vállalati alkalmazások, másképp

|

Az üzleti siker kulcsa a lehetőségek felismerése és a cselekvés a megfelelő pillanatban.

Hirdetés

Egy kisvállalkozás vezetője még egymaga átlát mindent, amíg a cég mérete meg nem haladja a képességei, Excel táblái és jegyzetei korlátait. De tudja-e mindenki a cégnél, hogy melyik ügyfél mit rendelt és milyen határidővel? Tudja-e az értékesítő, hogy az addig eladott termékek alapján mit érdemes még ajánlani az ügyfélnek? Tudjuk-e, hogy egy ügyfélnek milyen panaszai, hibabejelentései voltak? Idejében eljut-e minden szükséges szerződéses adat a termelés és beszerzés tervezéséhez? Követhető-e a beszerzési folyamat? Átlátható információt kapnak-e a vezetők a cég működéséről?

Az értékesítési feladatok összehangolására és átláthatóságára CRM-rendszer jelent megoldást, amely egységesen nyilvántartja az ügyfeleket és elérhetőségeiket egy alkalmazásban. Jegyzi az ügyfelek részére történt rendeléseket, emellett figyelmeztet a rendeléssel kapcsolatos tennivalókra, fontos tudnivalókra is.

A cég működésének átfogó menedzselésére pedig az ERP- (vállalatirányítási) rendszer a jó választás. Biztosítja az üzleti folyamatok kezelését, a raktárkészlet és a termelés menedzselhetőségét, követi a beszerzési folyamatot a megrendeléstől a számla kifizetéséig. Átláthatóvá teszi a vállalatot, vezetői jelentéseket készít és elérhetővé teszi az információt akár az irodában, akár a mobileszközökön. A jól informáltság versenyelőnyt jelenthet, hiszen növelhető az üzleti agilitás, és költségcsökkentés érhető el.

Mindez ma már kevesebbe kerül, mint egy rendszergazda fizetése, naprakész frissítésekkel, folyamatos karbantartással, évente 0 nap szabadsággal.

Az IQSYS Zrt. beruházási költség nélküli CRM és ERP cloud szolgáltatást indít, használatarányos díjazással. A szoftveres szolgáltatás és a kommunikációs vonal egy csomagban is megszerezhető, biztonságos és megbízható adattárolást, illetve az üzleti információk védelmet nyújtó szerverháttérrel.

További információt az IQSymposium - Operatív Információtechnológia 2011 konferencián szerezhet.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.