Hirdetés
. Hirdetés

A vártnál jobban teljesít az ARM

|

A brit félvezetőgyártó tavalyi negyedik negyedéve jobban alakult, mint amire számítottak.

Hirdetés

Az ARM tavalyi negyedik negyedéves eredményei a várakozásokat is meghaladták, ugyanis a brit félvezetőgyártó adózás előtti eredménye éves összehasonlításban 16 százalékkal emelkedett. Ez minden bizonnyal annak köszönhető, hogy az ünnepek során rengeteg okostelefon és tablet talált gazdára.

Az ARM három hónap alatt 164 millió angol fontos árbevételre tett szert, illetve 80 millió fontos adózás előtti eredményre. Ezzel szemben az elemzők csak maximum 152,2 és 75,6 millió angol fonttal számoltak, a cégnek tehát sikerült meglepnie őket. 

Warren East, a vállalat ügyvezetője elmondta, hogy az ügyfeleik folyamatosan olyan termékeket fejlesztenek, amelyekkel ki tudják elégíteni a PC-k utáni korszak igényeit (itt leginkább az okostelefonokra és a táblákra kell gondolni). Mindez természetesen egyre nagyobb keresletet jelent az ARM megoldásai iránt. East azt is kiemelte, hogy egyre több Cortex-A típusú processzort építenek be a piacra kerülő okostelefonokba és tabletekbe.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.