Hirdetés
. Hirdetés

Deloitte: az idén 16 magyar cég kapott Best Managed minősítést

|

A tavalyi program sikere láttán megduplázódott az idei jelentkező vállalatok száma.

Hirdetés

Az idén 16 magyar cég kapott Kiválóan Vezetett (Best Managed) minősítést a Deloitte Private globális üzleti mentorprogramban - közölte a nemzetközi tanácsadó cég.

A Kiválóan Vezetett Vállalatok (Best Managed Companies) program a Deloitte Private globális üzleti mentorprogramja, amely a helyi magántulajdonban lévő vállalatok támogatására, és elismerésére jött létre.

Magyarországon az idén második alkalommal lehetett jelentkezni a Deloitte Private üzleti mentorprogramra.

Hirdetés

A szakmai zsűri döntésének alapját a mentorprogramban összeállított átfogó pályázati anyag adta, amely a nemzetközi Best Managed Companies program metodikáját követte.

Bálint Gergely, a Kiválóan Vezetett Vállalatok program operatív vezetője a közleményben kiemelte, a tavalyi program sikere láttán megduplázódott az idei jelentkező vállalatok száma. A mentorprogram kiváló lehetőség arra, hogy a hazai magánvállalatok lássák, hogy hol tartanak a globális vezető gyakorlatokhoz képest.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.