Hirdetés
. Hirdetés

Digitalizálódó beszerzés

|

Új megoldás segíti a hazai beszerzési szakma digitalizációját.

Hirdetés

Az SAP Ariba SNAP-ben a dolgozók saját maguk indíthatják el, menedzselhetik a beszerzési folyamatot, amelyet a rendszer automatikusan dolgoz fel, így a beszerzés sebessége nem a beszerzési osztály leterheltségétől függ.

Hirdetés

A munkatársak a webáruházakéhoz hasonló felületen, a vállalati beszerzők által korábban jóváhagyott katalógusokból, valamint a belső szabályok, egyedi igényeik alapján tudnak rendelni. A beszerzési eljárásokat számos iparág legjobb gyakorlatai alapján automatizálták, a folyamatok pedig valós időben, akár mobilról, előre konfigurált irányítópultokon, több száz riporton keresztül is nyomon tudják követni a beszerzési szakemberek.

Bárány Zsolt, az SAP szektorvezetője

A megoldás segíti a tendereztetést, és megvalósulhat a papír- és e-mail-mentes beszerzés is - hangsúlyozta Bárány Zsolt, az SAP szektorvezetője az SAP Ariba SNAP hazai premierje kapcsán.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.