Hirdetés
. Hirdetés

Ezt nem köszönjük meg a YouTube-nak!

|

A jövőben sokkal több lesz az átugorhatatlan hirdetés.

Hirdetés

Hirdetés

A YouTube bővíti az átugorhatatlan hirdetések körét. A cég bejelentette, hogy minden olyan alkotó, akik pénzt keres YouTube tartalmaival, ilyen reklámokat helyezhet el a videóiban.

A változás a következő hetekben fog végiggyűrűzni, és az érintettek értesítést kapnak róla, ha jogosultá váltak kikapcsolhatatlan hirdetések elhelyezésére.

A hirdetők általában többet fizetnek az ilyen lelőhetetlen hirdetésekért, vagyis ezzel a technikával a YouTube a csatornák tulajdonosait arra ösztönzi, hogy még szorosabban kötődjenek a platformhoz, és még több tartalmat állítsanak elő, amivel persze a Google tulajdonában lévő cég reklámbevételeit is növelik.

A YouTube egy eszközt is biztosít, amellyel az alkotók tömegesen tudnak hozzáadni vagy eltávolítani átugorhatatlan hirdetéseket, illetve nyomon követhetik az ilyen jellegű reklámokból befolyó összegeket.

Bár a változás nyomán a jelenleginél jóval több átugorhatatlan hirdetéssel találkozunk majd, a YouTube azzal igyekszik enyhíteni a várható felháborodást, hogy a reklámok hosszát húsz másodpercben limitálja.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.