Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenessé tette távmunka programjait a LogMeIn

|

Ezzel támogatja a vállalat az otthonról történő munkavégzést a koronavírus-járvány megfékezése érdekében.

Hirdetés

Hirdetés

Egészségügyi és oktatási intézmények, kormányzati és önkormányzati hivatalok, nonprofit szervezetek, valamint korábbi LogMeIn-ügyfelek számára ingyenesen elérhetővé tette otthoni munkavégzést segítő szoftvereit a LogMeIn. A cég ezzel szeretné támogatni az érintett intézményeket a koronavírus elleni küzdelemben.

A LogMeIn termékeivel virtuális megbeszélések és videókonferenciák szervezhetők, internetes képzések és virtuális rendezvények tarthatók, valamint a távolról történő informatikai támogatás és távoli elérés valóstható meg, így a korlátozások idején is zavartalanul működhetnek az alkalmazó szervezetek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.