Hirdetés
. Hirdetés

Milyen lesz a digitális gazdaság következő 30 éve?

|

Az IVSZ kísérletet tesz az előrejelzésre.

Hirdetés

Az IVSZ - Digitális vállalkozások szövetsége jubileumi konferenciát szervez a digitális gazdaság következő 30 évének trendjeiről szeptember 19-20-án MENTA 2023 - NEXT30! címmel Balatonfüreden.

A konferencián előadást tart Cecilia Bonefeld-Dahl, a kontinens egyik legbefolyásosabb lobbiszervezete, a DigitalEurope vezetője, aki arról is fog beszélni, melyek azok a technológiai, illetve szabályozási tényezők, amelyek gyorsítják Magyarország fejlődését.

Előadásában Joseph Reger, a Fujitsu egykori technológiai vezetője a következő évtizedek legfontosabb trendjeiről osztja meg gondolatait, míg Petra Viola, a Google fejlesztési igazgatója a cég hazai részlege által fejlesztett MI-vezérelt új szolgáltatását fogja bemutatni.

Hirdetés

Rózsa Enikő, az IBM üzleti tanácsadási szolgáltatórészlegének MI-vel foglalkozó technológiai vezetője előadásából azt tudhatják meg a résztvevők, hogy miként szolgálja a "megszelídített" mesterséges intelligencia a vállalkozásokat a hétköznapokban.

A konferenciát Vinnai Balázs IVSZ-elnök nyitja meg, előadást tart továbbá Jaksity György, közgazdász, a Concorde Alapkezelő igazgatósági elnöke, Varga Norbert társadalomtudós, a Soproni Egyetem docense, Livják Csaba, a BuildEXT építésziroda alapítója, illetve panelbeszélgetéseket is tartanak több témában.

A rendezvényen elhangzó előadások az iparágakon átívelő digitalizáció nyomán már messze nem csak az informatikai cégek, hanem minden egyéb szektor szereplője számára is relevánsak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.