Hirdetés
. Hirdetés

Pesszimista bejelentés a Google-től

|

Valószínűleg az év végig tart majd az otthonról történő munkavégzés a technológiai óriás alkalmazottainak túlnyomó többsége számára.

Hirdetés

Hirdetés

Kitejesztette a keresőkirály egész 2020-ra az otthonról való munkavégzést. Korábban azt tervezték, hogy az alkalkazottak csal június 1-ig dolgoznak az irodától távol, most azonban a The Information értesülései szerint arról tájékoztatta kollégáit Sundar Pichai vezérigazgató, hogy valószínűleg az év végéig tart majd a távmunkás korszak.

Azonban azok a munkavállalók, akiknek a személyes irodai jelenlétére szükség van, júniusban vagy júliusban visszatérhetnek munkahelyükre szigorú biztonsági előírások bevezetése után. A Google-alkalmazottak március eleje óta dolgoznak távolról.

A keresőkirályhoz hasonlóan a Facebook is arra kérte alkalmazottait, hogy az év végéig ne térjenek vissza az irodába.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.