Hirdetés
. Hirdetés

Új közösségi funkciók a Dynamics CRM-ben

|

Hamarosan frissül a Microsoft ügyfélkapcsolat-kezelő megoldása.

Hirdetés

A Microsoft bejelentette a Dynamics CRM ügyfélkapcsolat-kezelő platformjának következő jelentős frissítését, amely többek között natív, teljes funkcionalitást biztosító alkalmazásokat fog hozni a Windows Phone 7, az iOS, az Android és a Blackberry készülékekhez. Habár a mobil rendszereken eddig is elérhető volt egy a kisebb kijelzőre optimalizált beviteli űrlap, az új alkalmazások segítségével az összetettebb ügyfélkezelési feladatok is elvégezhetőek lesznek.

A megfelelő adatbiztonság érdekében a frissítés megjelenését követően immár távolról is törölhetőek lesznek a fontos ügyféladatok, amely képesség készülékek ellopásánál, vagy elhagyásánál kritikus tényező lehet. Újdonság még, hogy a CRM rendszerhez érkezik majd egy Facebook szerű aktivitás fal, amelyen a fontos változások lesznek majd nyomon követhetők.

A CRM Online esetén - az Office 365-höz hasonlóan - a felhasználóknak nincs sok tennivalójuk. A frissítések ugyanis automatikusan települnek majd, miután arról az üzemeltető levélben értesített a szolgáltatás felhasználóit.

A témáról bővebben a Computerworld cikkében olvashat!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.