Hirdetés
. Hirdetés

Virtuális HR és CRM kiállítás a neten

|

Tavaly több mint háromezren látogattak el az interneten megrendezett HR kiállításra.

Hirdetés

Március 8-9. között kerül megrendezésre a II. Virtuális HR EXPO, melynek főszervezője a HR Portál. A Fókuszban a CRM alcímmel meghirdetett kiállításon a látogatók ingyenes előadásokon vehetnek részt, valamint találkozhatnak HR szolgáltatók, informatikai tanácsadó cégek és a szakmai szervezetek képviselőivel, és akár zárt tárgyalásokat is folytathatnak a megjelentekkel.

 


 
„Virtuális kiállításunkat úgy építettük fel, hogy az visszaadja a hagyományos expo-k hangulatát. A látogatók navigálhatnak a standok között, majd ha őket érdeklő ajánlatra bukkannak, felvehetik a kapcsolatot a cég képviselőjével” - emeli ki Laczik Anita, a HR Portál sales managere. A rendezvény kiemelt témakörét képezik a CRM rendszerek és a bevezetésükkel kapcsolatos tapasztalatok. „Az ügyfélkapcsolat-menedzsment rendszerek a teljes vállalati munkafolyamatra hatással vannak. Segítségükkel ésszerűsíthető, nyomon követhető a munkavégzés, hatékonyabbá tehető a belső és a külső kommunikáció” - hangsúlyozza Visky Máté, az Oracle Magyarország vezető CRM tanácsadója.

A II. Virtuális HR EXPO-n alkalmazott technológiának köszönhetően a vendégeknek a kiállítás alatt módjuk van megtekinteni az élőben sugárzott előadások videó közvetítését, az egyes standokról információs anyagokat letölteni, valamint a kiállítókkal beszélgetni. Az eseményen történő részvétel nagyon egyszerű: a látogatóknak március 8-án vagy 9-én, 10 és 16 óra között kell felkeresniük a http://www.hrexpo.hu oldalt, ahol beléphetnek a standok közé.

A II. Virtuális HR Expo előadásaiból

Adóforradalom 2011 - Vámosi-Nagy Szabolcs, Ernst & Young
Cafetéria egyszerűen - Bauer Éva, Multi Pay Zrt.
Mit tehetünk a szervezeti bizalom visszaállításáért? - Galambos Ágnes, Krauthammer Kft.
HR-CRM megoldás Microsoft alapokon - Polocz Anett, Dynafix Kft.
Hatékony teljesítménymérés a Sugar Enterprise-ban - Laczkó János, Infotéka Kft.
Oracle CRM 2011-ben - Visky Máté, Fehér Csaba, Oracle Magyarország

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.