Hirdetés

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Találatok száma: 22

Fontos változás a Gmailben

Melléklet | 2017.03.18 10:00

A Google levelező programja ezentúl másként kezeli a mellékelt videókat: letöltés helyett közvetlenül a Gmailből streamelhetjük őket.

Új trükkel támadnak az e-mailes vírusok

Melléklet | 2017.02.13 08:00

JavaScript helyett ártalmatlannak tűnő LNK és SVG mellékletekbe rejtik a rosszidulatú kódot.

A Gmail bezárja a kaput

Melléklet | 2017.01.29 10:38

A rendszer február közepétől nem engedi a JavaScript fájlok csatolását, és ezzel megszüntet egy fontos vírusterjesztési csatornát.

Zöldhűtést az adatközpontoknak!

Melléklet | 2012.09.04 14:44

A DFC-rendszer haszon az üzemeltetőnek, nyereség a környezetnek, egyedüliként az energiaszolgáltató jár rosszul vele.

Konszolidált IT-infrastruktúra - kompromisszumok nélkül

Melléklet | 2012.06.25 08:53

Biztonságos adattárolás konszolidált, virtualizált környezetben, testre szabható, rugalmas megoldások, ahonnan már csak egy lépés a teljes katasztrófavédett DR-rendszer? NetApp tároló, Intel szerverek és VMware virtualizáció egy csomagban a Proservicestől!

Okos döntéstámogatás a felhőben: UniPoll.hu online kérdőívkészítő szolgáltatás

Melléklet | 2012.06.10 14:44

A partnerektől, ügyfelektől érkező visszajelzések és ezek kezelése elengedhetetlen sikerkellékei minden folyamatosan fejlődő, modern vállalkozásnak. Egy új terület meghódítása mindig rizikós és kihívásokkal teli feladat. Rengeteg összetevőn múlik, hogy a kínálat valóban találkozzon a kereslettel és hasznot termeljen mindkét fél közös megelégedésére. A buktatók és tévedések elkerülésére, az ügyfelek igényeinek és véleményének hatékony megismerésére kínál alacsony költségű megoldást az UniPoll.

Szolgáltatások és folyamatok életciklusa

Melléklet | 2010.04.12 10:44

Az ITIL az üzletnek adott informatikai szolgáltatások, a BPM az üzleti folyamatok kezelésén keresztül segíti a vállalatot nagyobb hatékonysághoz. Napjainkra mindkét területen előtérbe került az életciklus alapú megközelítés, amely a megtervezett és bevezetett, üzemeltetett szolgáltatások és folyamatok visszamérésére, optimalizálására és átalakítására is kiterjed ? egyszerre hangsúlyozva az átfogó, stratégiai látásmód és a részletek kidolgozására irányuló figyelem, a megfelelő módszertan fontosságát.

Módszertan az eszköztámogatáshoz

Melléklet | 2010.04.12 10:32

Az IDS Scheer AVE módszertana több száz megvalósított projekt tapasztalatait hasznosító, valamint az ITIL v3 ajánlásaira épülő referenciamodelleket ad a folyamatmenedzsment gyors és eredményes kialakításához.

Teljesítménymenedzsment IT-vezetőknek

Melléklet | 2010.03.28 23:36

A legtöbb IT-szervezetben ma nem mutatható ki megfelelően, hogy az informatika milyen teljesítményt ad az üzleti oldalnak, és azt milyen költségek mellett állítja elő, emiatt nem egyértelműek az IT-vezetővel szembeni elvárások sem - állítja Kerekes Antal, az IFUA Horváth & Partners Kft. Informatikai Stratégia és Projektmenedzsment Kompetencia Központjának vezetője.

Kockázatmenedzsment és költségoptimalizálás

Melléklet | 2010.03.28 23:29

Az IT-szolgáltatásmenedzsment alapkövének tartott ITIL v3-as verziójának megjelenése mellett a gazdasági válság hatása is közrejátszott abban, hogy a vállalatok figyelme az IT-vezetői tréningek felé fordult.

Hatékonyságnövelő IT-menedzsment

Melléklet | 2010.03.28 23:22

A vállalati informatikai környezet hatékonyságának javítása az IT-szolgáltatások menedzsmentjén keresztül a gazdasági válság hatására minden eddiginél fontosabbá vált - a költségek, az üzemeltetés, az üzletnek adott szolgáltatások és a változáskezelés vonatkozásában egyaránt.

Platformfüggetlen dokumentumkezelés

Tech | 2010.03.13 15:33

A Montana dokumentumkezelő rendszere a piaci szereplők és a közszolgáltatók számára is rugalmas megoldásokat kínál. A platformfüggetlen szisztéma a schengeni határsáv ügyviteli rendszerének "szíveként" is bizonyított.

A HOUG konferencia a Sun felhasználóit is várja

Tech | 2010.03.13 15:31

A hazai Oracle-felhasználók és -partnerek mellett külföldi szakemberek is részt vesznek március 22-24. között Balatonalmádiban a HOUG konferencián, amelynek egyik aktuális témája a Sun közelmúltban bejelentett akvizíciója.

Vállalatirányítás a weben

Melléklet | 2010.02.27 10:27

A jelenlegi nehéz gazdasági helyzet miatt különösen fontos, hogy az ERP-rendszer bevezetésére vállalkozó cég ágazati tapasztalatokkal rendelkező szoftverszállító partnert és olyan rendszert válasszon, amely az alapfunkciók mellett iparági specifikumokat tartalmazó megoldásokat kínál. Ezzel ugyanis jelentősen lerövidíthető az implementálás időtartama.

Folyamatfelmérés és adatarchiválás

Melléklet | 2010.02.27 10:26

Az IDS Scheer Hungária folyamatmenedzsment, valamint SAP-tanácsadás és -bevezetés terén kiépített kompetenciája előnyös módon adódik össze a vállalatirányítási rendszer bővítésekor, frissítésekor. A folyamatok teljes körű ismeretében, a világosan megfogalmazott elvárások alapján a projekt terjedelme jobban behatárolható és rövidebb átfutással valósítható meg.

Kereslet a költséghatékonyságra

Melléklet | 2010.02.27 10:21

Az IDC Hungary hazai ERP-piacra vonatkozó, 2009-es jelentése kapcsán több trendre is felhívta a figyelmet. Ezek egyike, hogy az utóbbi egy-másfél évben a középvállalati szegmens felső felében és a nagyvállalati szegmens alsó egyharmadában bizonyos iparágakban, valamint a közszférában több szervezet is hazai fejlesztésű vállalatirányítási rendszert választott a nemzetközi szállítók termékeivel szemben.

Környezettudatos adatközpont

Melléklet | 2010.02.06 21:20

Az adatközpontokban nagy teljesítményű professzionális szerverek ezrei dolgoznak megállás nélkül, világszerte biztosítva a vállalati informatika és az ügyfeleket kiszolgáló alkalmazások, szolgáltatások azonnali hozzáférhetőségét. A szerverhotelekben hatalmas számítási kapacitás koncentrálódik, ami a hatékony és biztonságos üzemeltetés igényével párosul. A környezettudatos zöld IT-megoldások létjogosultsága ezért pontosan az ilyen komplexumokban a legaktuálisabb. A Computerworld látogatást tett Közép-Európa legnagyobb adatközpontjában, amelyet a Magyar Telekom Nyrt. leányvállalata, a környezettudatosan működő Dataplex üzemeltet.

Kizöldülő informatika

Melléklet | 2010.02.06 20:51

Az informatikában egyre erősebbek azok a törekvések, amelyek az IT-erőforrások és -folyamatok hatékonyabb működését összekapcsolják a környezettudatosság igényével. A zöld IT létjogosultságát a fenntarthatóság mellett a költségoptimalizálás lehetősége is igazolhatja.

Videokonferencia (vállalati) határok nélkül

Melléklet | 2010.01.26 00:03

Ma a legtöbb vállalat videokommunikációs rendszereit - annak ellenére, hogy a szabványok és a végberendezések lehetővé tennék ? szinte kizárólag a céges tűzfalakon belül, saját szervezetei, telephelyei közötti kapcsolattartásra használja. Mi lehet ennek az oka, miért nem lépnek ki ebből a körből, miért nem terjed jobban a vállalatok közötti videokonferencia és telepresence kapcsolat?

A személyes találkozás élménye

Melléklet | 2010.01.26 00:02

Élethű kép- és hangminőségükkel a telepresence rendszerek az üzleti utak hatékonyabb alternatíváját kínálják. A T-Systems arra számít, hogy a videokommunikációnak ez a ma még elsősorban multinacionális cégek által használt formája a több telephellyel rendelkező hazai cégek körében is elterjed, szolgáltatásként pedig a közeljövőben a kis- és középvállalatok számára is hozzáférhető lesz.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.