Hirdetés

Melléklet

. Hirdetés

Fontos változás a Gmailben

Melléklet | 2017.03.18 10:00
A Google levelező programja ezentúl másként kezeli a mellékelt videókat: letöltés helyett közvetlenül a Gmailből streamelhetjük őket.

Módszertan az eszköztámogatáshoz

Melléklet | 2010.04.12 10:32

Az IDS Scheer AVE módszertana több száz megvalósított projekt tapasztalatait hasznosító, valamint az ITIL v3 ajánlásaira épülő referenciamodelleket ad a folyamatmenedzsment gyors és eredményes kialakításához.

Teljesítménymenedzsment IT-vezetőknek

Melléklet | 2010.03.28 23:36

A legtöbb IT-szervezetben ma nem mutatható ki megfelelően, hogy az informatika milyen teljesítményt ad az üzleti oldalnak, és azt milyen költségek mellett állítja elő, emiatt nem egyértelműek az IT-vezetővel szembeni elvárások sem - állítja Kerekes Antal, az IFUA Horváth & Partners Kft. Informatikai Stratégia és Projektmenedzsment Kompetencia Központjának vezetője.

Kockázatmenedzsment és költségoptimalizálás

Melléklet | 2010.03.28 23:29

Az IT-szolgáltatásmenedzsment alapkövének tartott ITIL v3-as verziójának megjelenése mellett a gazdasági válság hatása is közrejátszott abban, hogy a vállalatok figyelme az IT-vezetői tréningek felé fordult.

Hatékonyságnövelő IT-menedzsment

Melléklet | 2010.03.28 23:22

A vállalati informatikai környezet hatékonyságának javítása az IT-szolgáltatások menedzsmentjén keresztül a gazdasági válság hatására minden eddiginél fontosabbá vált - a költségek, az üzemeltetés, az üzletnek adott szolgáltatások és a változáskezelés vonatkozásában egyaránt.

Platformfüggetlen dokumentumkezelés

Tech | 2010.03.13 15:33

A Montana dokumentumkezelő rendszere a piaci szereplők és a közszolgáltatók számára is rugalmas megoldásokat kínál. A platformfüggetlen szisztéma a schengeni határsáv ügyviteli rendszerének "szíveként" is bizonyított.

A HOUG konferencia a Sun felhasználóit is várja

Tech | 2010.03.13 15:31

A hazai Oracle-felhasználók és -partnerek mellett külföldi szakemberek is részt vesznek március 22-24. között Balatonalmádiban a HOUG konferencián, amelynek egyik aktuális témája a Sun közelmúltban bejelentett akvizíciója.

Vállalatirányítás a weben

Melléklet | 2010.02.27 10:27

A jelenlegi nehéz gazdasági helyzet miatt különösen fontos, hogy az ERP-rendszer bevezetésére vállalkozó cég ágazati tapasztalatokkal rendelkező szoftverszállító partnert és olyan rendszert válasszon, amely az alapfunkciók mellett iparági specifikumokat tartalmazó megoldásokat kínál. Ezzel ugyanis jelentősen lerövidíthető az implementálás időtartama.

Folyamatfelmérés és adatarchiválás

Melléklet | 2010.02.27 10:26

Az IDS Scheer Hungária folyamatmenedzsment, valamint SAP-tanácsadás és -bevezetés terén kiépített kompetenciája előnyös módon adódik össze a vállalatirányítási rendszer bővítésekor, frissítésekor. A folyamatok teljes körű ismeretében, a világosan megfogalmazott elvárások alapján a projekt terjedelme jobban behatárolható és rövidebb átfutással valósítható meg.

Kereslet a költséghatékonyságra

Melléklet | 2010.02.27 10:21

Az IDC Hungary hazai ERP-piacra vonatkozó, 2009-es jelentése kapcsán több trendre is felhívta a figyelmet. Ezek egyike, hogy az utóbbi egy-másfél évben a középvállalati szegmens felső felében és a nagyvállalati szegmens alsó egyharmadában bizonyos iparágakban, valamint a közszférában több szervezet is hazai fejlesztésű vállalatirányítási rendszert választott a nemzetközi szállítók termékeivel szemben.

Környezettudatos adatközpont

Melléklet | 2010.02.06 21:20

Az adatközpontokban nagy teljesítményű professzionális szerverek ezrei dolgoznak megállás nélkül, világszerte biztosítva a vállalati informatika és az ügyfeleket kiszolgáló alkalmazások, szolgáltatások azonnali hozzáférhetőségét. A szerverhotelekben hatalmas számítási kapacitás koncentrálódik, ami a hatékony és biztonságos üzemeltetés igényével párosul. A környezettudatos zöld IT-megoldások létjogosultsága ezért pontosan az ilyen komplexumokban a legaktuálisabb. A Computerworld látogatást tett Közép-Európa legnagyobb adatközpontjában, amelyet a Magyar Telekom Nyrt. leányvállalata, a környezettudatosan működő Dataplex üzemeltet.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.